Майже 650 млн грн – результат роботи Рівненської митниці в листопаді

Рівненська митниця ДФС виконала бюджетне завдання листопада на 157,3% та перерахувала до Державного бюджету України – 648,7 млн. грн. Про це вчора повідомив начальник Рівненської митниці ДФС Андрій Чаборай:

"Такі результати роботи митниці у листопаді дозволяють спрямувати на реконструкцію доріг нашої області значну суму - 107,8 млн. грн. Хочу зазначити, що загальний обсяг надходжень в рамках митного експерименту упродовж січня-листопада становить 379,6 млн. грн., проте, попереду ще місяць роботи, тож не зупинятимемось на досягнутому, - наголосив керівник митниці".

За словами заступника начальника митниці Ігоря Козлинця, надходження збільшились за рахунок митного оформлення таких товарів як неопромінені паливні елементи (твели), моторні ТЗ для перевезення вантажів, аміак, добрива мінеральні або хімічні, азотні, трактори, причепи та напівпричепи, скло та легкові автомобілі.

"Хочемо подякувати за вагомий вклад у наповнення державного бюджету ДП "НАЕК"ЕНЕРГОАТОМ", ТОВ "СТАТУС-ТРЕЙД", ТОВ"БНХ УКРАЇНА", ТОВ "ЗАХІД-АВТО-ЛЕНД", ПП"ДРАЙВ СТАНДАРТ", ТОВ "ГЮАЛОС", ТОВ "БЕСТКАР", ТОВ " ОДЕК " Україна, ТОВ "ДЕВАЙТ", ТОВ "СВИСПАН ЛІМІТЕД", ТОВ "МОРГАН ФЕНІЧЕ", ПАТ "ДІКЕРГОФФЦЕМЕНТ УКРАЇНА". Такі високі показники перерахувань до бюджету – це наш спільний
результат! –
зазначив Ігор Козлинець".

Варто зазначити, що всього протягом 11 місяців 2017 року Рівненською митницею ДФС перераховано до бюджету 4,5 млрд. грн. Обсяг перевиконання становить 832,9 млн. грн. Стосовно роботи Рівненської митниці ДФС у правоохоронному напрямку заступник начальника Рівненської митниці ДФС- начальник управління протидії митним правопорушенням Олег Павлюк зазначає, що підрозділами митниці у листопаді 2017 року заведено 56 справ про порушення митних правил на загальну суму 947 680 грн.

У 22 справах вилучено предметів порушень митних правил на суму 189 594 грн. Крім того, до правоохоронних органів направлено 6 повідомлень про протиправні діяння, що містять ознаки злочину. Також, за його словами, на розгляд до Рівненського міського суду протягом звітного місяця направлено 35 справ про порушення митних правил на суму 4 144 467 грн.
 

Читайте також