Мертвий чоловік три дні лежав у підвалі: відомі деталі "п'яного" вбивства на Рівненщині

Дннями жителька Корця повідомила в поліцію про те, що її сусід уже декілька днів не виходить з будинку. Правоохоронці розпочали пошуки чоловіка і встановили, що востаннє його бачили з раніше судимим корчанином. Як виявилось згодом, обидва були друзями по чарці.

48-річного чоловіка, котрого шукала поліція, таки знайшли. Але мертвим у підвалі його друга, в будинку якого напередодні вони випивали.  

«Під час спільного споживання алкогольних напоїв між ними виник конфлікт, під час якого нинішній підозрюваний заподіяв для потерпілого тілесні ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення з ушкодженням легеневих судин. Після цього потерпілий впав у підвал, підозрюваний його не міг звідти витягти, попросив одного зі своїх товаришів допомогти це зробити, той відмовився. Це було пізніше встановлено. Протягом трьох днів тіло мертвого перебувало у тому підвалі», - розповів заступник начальника Національної поліції у Рівненській області Олександр Панасюк.

Наразі затриманий показів не дає, а оговтується після багаторічного вживання алкоголю. За словами Олександра Панасюка, було зібрано достатньо доказів, аби затримати його та повідомити про підозру. Сьогодні суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Стосовно 40-річного корчанина ще проведуть низку експертиз. Відомо, що раніше підозрюваний вже був судимий за злочини корисливого-насильницького характеру. Загиблий так само судимий за вчинення корисливих злочинів і зловживав спиртними напоями.

Читайте також