Мешканець Рівненщини, якого підозрюють у замовленні вбивства односельця, залишиться під вартою (ВІДЕО)

кадр з відео

Рівненський апеляційний суд відхилив апеляцію захисту Павла Павловича (на головному фото), якому інкримінують замовлення вбивства 30-річного односельця з корисливих мотивів у лютому цього року. Інформація про розгляд справи з’явилась на сайті суду. Про це повідомляє Суспільне. 

Прес-секретарка суду Олена Кузьменко повідомила, що зала суду була заповнена представниками як з боку підозрюваного, так і його противників – останніх було у декілька разів більше. У суді ситуація була напруженою і виникали суперечки. 

Адвокатка підозрюваного, зі слів Олени Кузьменко, просила замість тримання під вартою обрати 27-річному чоловікові більш м’який запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт за місцем реєстрації в Старому Селі Рокитнівського району. Натомість обвинувач та потерпіла сторона просили цього не робити, люди зазначали, що бояться за власне безпеку. 

Олена Кузьменко додала, що, зваживши доводи сторін, колегія суддів апеляцію відхилила, оскільки чоловік підозрюється у вчиненні в 2016-17 роках ще й інших тяжких злочинів: розбою, поєднаному з проникненням у житло та хуліганстві з застосуванням вогнепальної зброї. Оскарженню це рішення не підлягає.

Наразі санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Також із достовірного джерела в суді нам вдалось дізнатись, що після засідання вгамовувати сторони довелось бійцям Нацгвардії, а надворі навіть дійшло до бійки.

Ми зв’язатись із прес-секретаркою місцевої частини Нацгвардії Дарією Петрушкевич, вона пообіцяла дізнатись про цей випадок більше та згодом розповісти більше подробиць. 

Нагадаємо, у поліції стверджують, що саме Павло Павлович замовив убивство односельця, пообіцявши виконавцям 2 тисячі доларів, авто на єврономерах та скутер. У цьому відео – детальна розповідь заступника начальника ГУ Нацполіції області Сергія Волкова щодо деталей замовного вбивства. 

 

Читайте також