Міський голова Рівного зустрівся із дітьми-сиротами

20 грудня відбулася традиційна новорічна зустріч міського голови Рівного Володимира Хомка з дітьми-сиротами, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях. 

“Швидко промайнув рік, ніби вчора зустрічалися. Вітаю з наступаючим Новим Роком і відразу хочу подякувати, тим сім’ям, які взяли на виховання дітей. Ви видійcно робите просто фантастичну роботу. Мені здається, що кожній людині, кажу абсолютно щиро, немає нічого найдорожчого як посмішка дитини . Ви робите цю благородну справу і поруч з вами щасливі, доглянуті, одягнені і гарно виховані діти, тому дякую вам як міський голова і як звичайний рівнянин!

Чим більше дітей у таких родинах, тим менше нещасних дітей у суспільстві. У наступному році хочу побажати міцного здоров’я вам і вашим дітям, достатку, злагоди, хорошої атмосфери у сім’ї, добра, миру, щоб в Україні закінчилася війна і нехай все буде гаразд і у вас і у нас. З Новим Роком, з Різдвом Христовим! - сказав Володимир Хомко.

Для дітей було організовано дитячу розважальну програму, святковий стіл та солодкі подарунки.

Нагадуємо, що у місті функціонує 2 дитячих будинки сімейного типу та 7 прийомних сімей в яких виховується - 27 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Всього на обліку в службі у справах дітей міськвиконкому перебуває 211 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, переважна більшість, 96% з яких виховуються в сім’ях, усиновителів, опікунів, піклувальників та прийомних сім’ях.

Пресслужба міської ради

Читайте також