«Місто гуділо, що в нас найнекрасивіша ялинка»: Третяк хоче здивувати рівнян перед Новим роком

Цьогоріч міська влада Рівного вирішила докорінно змінити підхід до святкування новорічно-різдвяних свят. Почати хочуть з придбання штучної ялинки та святкової ілюмінації. Для цих потреб передбачили 3,5 мільйона гривень у міському бюджеті.

Профільні комісії вже погодили цю пропозицію, останнє слово залишилось за депутатами Рівнеради.

За словами міського голови Олександра Третяка, штучне новорічне дерево коштує у межах 700 тисяч – 1 мільйон гривень. Решту суми витратять на придбання прикрас та створення «атмосфери свята».

Очільник міста заявив, що планувати святкування наступного Нового року у Рівному почали ще навесні, а спонукала до змін реакція містян на минулорічне оформлення головної ялинки. Цьогоріч жителів та гостей обласного центру хочуть приємно здивувати.

– Коли все місто гуділо, що в нас найнекрасивіша ялинка, ми поставили чітке завдання: маємо зробити наступне новорічне свято в нашому місті гарним, щоб мешканці були задоволені. Однак все одно знаходяться ті, котрі вимагають ще чогось, – зазначив Олександр Третяк.

Нагадаємо, минулого року у Рівному вирішили відмовитися від традиційної практики встановлення живого новорічного дерева, яке привозили з лісництв області. Натомість прикрасили ті ялинки, які ростуть на майдані Незалежності.

Читайте також