Місця для продажу кави в Рівному купуватимуть на аукціоні?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Учора  на засіданні виконавчого комітету міської ради презентували соціологічні опитування, зокрема щодо того, як вчинити з автокав'ярнями в Рівному. Раніше мешканців міста вже опитували щодо того, чи вважають вони неправильним розміщення мобільних автокав’ярень власниками, де їм заманеться. Тоді результати були наступні: неправильним вважали 51,6% рівнян (найбільш активні жінки від 31 до 45 років, їх кількість складає 54%); «Ні» дали відповідь 34,6% рівнян і утрималися 13,8% рівнян. Також зазначали, що більшість мешканців нашого міста все-таки за те, щоб автокав’ярні були. Вони пояснюють, що вони їх зігрівають в холодну пору року і, навпаки, сприяють спілкуванню під час спеки. Однак, більшість, як ви бачите, за те, щоб вони їх розташування було унормоване. 

За словами проректора з навчально-методичної роботи та гуманітарної освіти, професора Міжнародного економіко-гуманітарно університету ім. акад. Степана Демянчука Олени Яницької, на це питання дали відповідь 5951 респондентів:

"Відповідь "Так" дали 49,7% мешканців нашого міста, відповідь "Ні" ми отримали від 25,6% рівнян, байдужими залишилися 24,7% містян". 

"Ті, хто захопили зараз місця - категорично проти, щоб були конкурси, ті, хто ще хоче - хоче конкурсу. Я пропонував: збираємося із громадськими активістами і приймаємо рішення, скільки автокав треба в Рівному. Знаходимо, до прикладу, 500 місць для кави, тоді кожне місце робимо порядок і на чесному аукціоні, з трансляцією на телебаченні, розігруємо. Важливо, що це підтримують рівняни", - поділився враженнями міський голова Рівного Володимир Хомко. 

Ймовірно, найближчим часом у Рівному таки буде чітко визначена кількість місць для продажу кави та інших напоїв. 

Читайте також