На дорозі Рівне-Луцьк через спеку та рух вантажівок пошкодилось покриття

Біля Рівного триває ремонт дороги Н-22 "Устилуг-Луцьк-Рівне". Оновлюють її за державний кошт у рамках програми "Велике будівництво". Деякі водії вже нарікають на стан однієї із смуг, яку частково відремонтували, нарікаючи на утворення колійності.

- У нас українців так завелося: не робимо - нормально, а якщо робимо, то з боку окремих категорій громадян, диванних фахівців, починає з'являтися певна інформація, - прокоментував критику у соцмережах перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

За словами чиновника, колійність утворилася через сильну спеку та рух вантажівок. Там буде ще укладатися верхній шар асфальту, який буде значно більш надійний. Підрядник буде усувати недоліки власними коштами перед влаштуванням фінішного покриття, яке розраховане на значні навантаження. 

- Підрядник отримає дозвіл на облаштування верхнього шару після того, як будуть завершені експертні перевірки. Як тільки ми колійність вирівняємо, будемо очікувати завершення верхнього шару. Дорога буде зроблена якісно, ефективно і дасть новий поштовх у розвитку інфраструктури в Рівненській області, - зазначив Сергій Подолін.

Читайте також