На Рівненщині донька захищала матір і вдарила ножем батька: у поліції розповіли деталі

Ілюстративне фото

На Рівненщині малолітня донька заступилася за матір і завдала удар ножем батькові.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

До поліції ще 20 травня близько 23 години надійшло повідомлення медиків, що із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки в лікарню доставлено 35-річного жителя Костополя.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що між цивільним подружжям, яке виховує дев’ятирічну доньку близько 22-ї години за місцем проживання виник конфлікт на ґрунті ревнощів, під час якого чоловік шарпав дружину за одяг та намагався вдарити. Заступаючись за маму, малолітня взяла до рук кухонний ніж та завдала ним удар батькові у спину.

У потерпілого медики діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітки та госпіталізували. Учора, 26 травня, чоловіка виписали з лікарні.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі відділення №2 (м. Костопіль) внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Утім, враховуючи, що малолітня дитина не є суб’єктом злочину та до неї не можуть застосовуватися примусові заходи виховного характеру, кримінальне провадження підлягає закриттю.

Відомо, що сім’я — благополучна. Обставини сімейного інциденту з’ясовують слідчі.

Читайте також