На Рівненщині п`ятеро п`яних побили і викрали авто у юнаків

Фото ілюстративне

Вчора ввечері, 9 січня, близько 21 год. на Рівненщині п`ятеро невідомих побили двох молодих хлопців і викрали у них автомобіль. Про цей інцидент одразу повідомили до поліцейського відділку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка з`ясувала, що між нападниками і потерпілими спочатку счинився конфлікт. Трапилося це в селі Залужжя Дубровицького району Рівненської області. 16-річний та 18-річний хлопці, що мешкали у сусідньому селі Будимля, приїхали в гості до свого знайомого на автомобілі «Opel Vectra». Коли ж вони зібралися повертатися додому, виявили на своїй автівці пошкоджене колесо. Поки його підкачували, до них під’їхало п’ятеро невідомих чоловіків на позашляховику «Volkswagen Touareg», які були напідпитку. Між ними виникла сварка, яка згодом переросла вже у бійку. В резальтаті цього хлопці з села Будимля отримали тілесні ушкодження.

Крім того, ключ від їхнього авто «Opel Vectra» знаходився у замку запалювання, тож один із зловмисників сів за кермо та поїхав у невідомому напрямку. Решта нападників поїхали геть на «Volkswagen Touareg».

Потерпілі одразу зателефонували до поліції. Втім, через деякий час викрадене авто повернули на те ж місце.

Поліцейські одразу встановили особу, причетну до вчиненого злочину. Ним виявися 19-річний житель сусіднього села Переброди, який нині вже спілкується зі слідчим.

За попередньою правовою кваліфікацією частини 3 статті 289 Кримінального кодексу України відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські готують матеріали для повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. За скоєне молодику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна або без такої.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також