На Рівненщині раніше судимий молодик побив свого знайомого і вкрав у нього телефон

Вчора, 2 лютого, близько 11 год. на Рівненщині у селищі Рокитне на вул. Шевченка 27-річний молодик напав на свого однолітка, також місцевого мешканця і відібрав у нього телефон.

Як повідомили у поліції, нападник почав бити свого знайомого, аби той віддав йому свій мобільний телефон. Отримавши бажане, зловмисник втік, а потерпілий дійшов до найближчого магазину, аби викликати правоохоронців. У нього внаслідок нападу медики діагностували легкі травми та, надавши йому необхідну медичну допомогу, його відпустили додому. Проте ступінь тяжкості завданих тілесних ушкоджень встановить судмедекспертиза.

Працівники поліції знайшли і затримали злодія у його помешканні. У відділку він віддав правоохоронцям вкрадений телефон. У поліції йому стало погано, на місце викликали швидку, відтак, медики діагностували у нього нейроциркуляторну дистонію за гіпертонічним типом та синусову тахікардію і госпіталізували його у лікарню, де він проходить лікування під наглядом охоронців. 

Наразі поліцейські вирішують питання про оголошення нападнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). До слова, як з'ясувалося, зловмисник вже був умовно засудженим за майнові злочини. 

Тепер чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Читайте також