На Рівненщині розглядають варіант встановлення блокпостів на кордоні

Фото - ілюстративне/відкриті джерела

У Рівненській облдержадміністрації вивчають можливість встановлення блокпостів на кордоні Рівненщини з сусідніми областями. Про це заявив заступник РОДА Ігор Тимошенко під час традиційного прес-брифінгу.

– Зважаючи на те, що є транзитний потік, працюють підприємства, які складають основу нашої економіки, прийнято рішення поки що не застосувати такі заходи. Хоча ми розглядаємо це як можливий варіант, він є на столі. Ми готові тими силами, які є в області, забезпечити таку роботу по мірі наростання епідеміологічної ситуації. Деякі області жорстко практикують закриття своїх кордонів. Ми поки що говоримо про локальні ситуації, які ми контролюємо, – зазначили у Рівненській ОДА.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України доповнив перелік обмежувальних заходів під час карантину, якими доручив облдержадміністраціям на межі кожної з областей облаштувати контрольно-пропускні пункти для моніторингу здоров'я пасажирів і водіїв. У випадку погіршення епідеміологічної ситуації можливість переміщення між областями взагалі обмежать.

Читайте також