На Рівненщині утворили 4 нові комунальні заклади: хто ними керуватиме

Сьогодні під час сесії Рівненської обласної ради депутати проголосували за об'єднання ряду комунальних закладів та утворення 4 нових установ.

Про це повідомив голова облради Андрій Карауш.

Окрім того, для новоутворених закладів призначили нових керівників:

"Здолбунівський геріатричний пансіонат" ("Урвенський психоневрологічний інтернат" + "Здолбунівський геріатричний пансіонат"). Кандидат був один – Олександр Бухало, з 2021-го він працював директором або заступником у закладі в Урвенні. Контракт — терміном на 3 роки.

"Мирогощанський психоневрологічний інтернат" ("Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю" + "Мирогощанський психоневрологічний інтернату"). Претендент один – Олексій Шамак, з 2020 року був директором або заступником в "Здолбунівському геріатричному пансіонаті".  Контракт — на 3 роки.

"Рівненський психоневрологічний інтернат" ("Тучинський геріатричний пансіонат" + "Рівненський психоневрологічний інтернат"). Кандидатури дві. Кандидатів було двоє, депутати обрали колегу по раді — Миколу Добридніка, керівника "Рівненського психоневрологічного інтернату" з 2023 року. Термін — 3 роки.

"Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти". Було два кандидати, більшість обрала Віктора Самчука, він був керівником на тимчасовому контракті із лютого. Термін — 3 роки.

Читайте також