На Рівненщині в реанімації померла ще одна жінка з Тинного: попередньо в неї немає коронавірусу

Фото - ілюстративне

Учора, 29 березня, пізно увечері до Сарненської центральної районної лікарні з пневмонією госпіталізували у важкому стані одразу двох мешканців села Тинне Сарненського району, де зафіксовано спалах захворювання на коронавірус. Про це повідомили у Рівненській облдержадміністрації.

Це - 59-річна бабуся і її 17-річний онук. Жінці поставили діагноз - гостра двобічна негоспітальна пневмонія. На жаль, попри вжиті реанімаційні заходи медикам не вдалося врятувати життя жінки і вона померла. Кажуть, що звернулася до лікарів вже надто пізно.

Щодо хлопчика, то відомо, що у нього є інвалідність. У нього діагностували часткову однобічну пневмонію. Наразі він перебуває в реанімації. Його стан лікарі оцінюють як середньої важкості.

До слова, і бабусі, і внукові при поступленні у лікарню зробили експрес-тести на визначення коронавірусної інфекції, але вони не підтвердили у них це захворювання. Втім, аби остаточно виключити у них коронавірус, їх біологічні зразки відправили в Рівненський обласний лабораторний центр, де їх додатково обстежать за допомогою ПЛР-тестів. Про ці результати ми обов'язково повідомимо згодом на нашому сайті.

Читайте також