На Рівненщині визначили найкращих лісівників (ФОТО)

фото - Фейсбук

Команда ДП «Володимирецький лісгосп» (Чабан Володимир та Павлюк Олексій) здобула 7 вересня перемогу в обласних змаганнях «Лісова всебічність 2018», пише Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Друге місце у командному заліку посіли лісівники ДП «Клеванський лісгосп» (Бебко Іван і Криживець Микола), третє – ДП «Острозький лісгосп» (Сергій Сьомак та Ткачук Дмитро). В індивідуальній першості переміг Крижовець Микола (ДП «Клеванський лісгосп»), срібло виборов Павлюк Олексій (ДП «Володимирецький лісгосп»), бронзу – Щур Євген (ДП «Дубровицький лісгосп»). Необхідно наголосити, що господарі змагань – представники ДП «Березнівський лісгосп» Прокопчук Роман та Петрук Ігор, які сьогодні брали участь у змаганнях позаконкурсом, у підсумку продемонстрували найкращий результат. 

Загалом, змагання були надзвичайно емоційними та драйвовими, адже оцінювалися фахові знання працівників державної лісової охорони, водночас до уваги бралася і швидкість проходження всього маршруту протяжністю майже 2,5 км. Господарі - ДП «Березнівський лісгосп» подбали про якісну та професійну підготовку маршруту, що було зручно для учасників, глядачів та суддів, максимально продумали розташуванні всіх етапів, відтак боротьба була чесна, і жоден учасник не отримав штрафних балів. Задля об'єктивної оцінки усіх конкурсантів, суддям, які оцінювали якість виконання завдань, були викладачі Березнівського лісотехнічного коледжу.

Нагороджував переможців голова Рівненської обласної організації Товариства лісівників України, перший заступник начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Михайло Прокопчук, який наголосив, що перемогу заслужено здобули найсильніші учасники, адже саме вони продемонстрували найвищий рівень фахової підготовки та професійної майстерності. 

Голова Березнівської райдержадміністрації Віталій Люшин, який був присутній на змаганнях, зауважив їх високий рівень організації. А також подякував усім лісівникам за якісну роботу, адже лісова галузь не лише ефективно працює, а й дбає про захист своїх працівників, підтримує соціальні проекти на місцях.

Читайте також