На Рівненщині впіймали трьох хлопців, які обікрали магазин: усі вони з благополучних сімей

фото ілюстративне

Вчора вночі на Рівненщині в селищі Смизі Дубенського району невідомі пограбували крамницю. Про це до поліції повідомила 51-річна власниця магазину, яка, прийшовши вранці до нього, помітила пошкоджені двері. 

Як встановили правоохоронці, зловмисники проникли до крамниці, віджавши вхідні двері. Звідти вони викрали 12 банок енергетичного напою, дві пляшки коньяку, три пляшки слабоалкогольного напою та інші дрібні товари орієнтовною вартістю у майже 3 тисячі гривень.

В ході проведених розшукових заходів оперативники Дубенського відділу поліції знайшли трьох хлопців, причетних до цієї крадіжки - двом з них по 17 років, іншому -19. Усі троє - місцеві мешканці із благополучних сімей.

Що ж спонукало молодиків до протиправних дій, з’ясовують слідчі у ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. І хоч хлопці щиро розкаюються у вчиненому, санкція інкримінованої їм статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також