На Рівненщині згорів гараж з автомобілем усередині (ФОТО)

http://rivne.dsns.gov.ua

12 червня о 17:14 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві в селі Хотин Радивилівського району. До місця виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Радивилів та машина місцевої пожежної команди с. Теслугів.

Прибувши на місце виклику вогнем було охоплено господарчу будівлю 16х6м (цегляна, крита шифером), керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів, а саме чергове відділення 2-го державного пожежно-рятувального поста с. Козин.

Вогнеборці подали два водяних ствола на гасіння пожежі один безпосередньо в осередок пожежі та один на поруч розташований будинок з метою недопущення перекидання полум’я. О 18:20 пожежу було локалізовано, а вже о 21:25 повністю ліквідовано. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, покриття, перекриття господарської будівлі та прибудованого гаража), автомобіль «Citroen Berlingo», 2001 р.в., який знаходився в гаражі. Завдяки оперативним та своєчасним діям рятувальників вдалося врятувати житловий будинок, літню кухню та дерев’яний піднавіс.

До ліквідації пожежі було залучено 3 одиниці техніки ДСНС та 12 рятувальників. Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області

Читайте також