На Рівненщині з`явився ще один інспектор праці (ФОТО)

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Млинівська ОТГ вже має свого інспектора праці. Ним стала Інесса Домарацька, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності фінансово-економічного управління Млинівської селищної ради. Номерний документ вручив колезі начальник Управління Держпраці у Рівненській області Юрій Наконечний.

Звітуючи про підсумки роботи спеціальної комісії за 2018 рік, заступник начальника фінансово-економічного управління ради Василь Доманський зазначив, що в інформаційно-роз'яснювальних заходах робочої групи регулярно беруть участь фахівці Управління Держпраці. Загалом у 2018 році на території Млинівської ОТГ комісійно обстежено 420 суб’єктів господарювання, фахівці Держпраці здійснили 23 інспекційні відвідування. У результаті заходів 83 громадянина зареєструвалися як фізичні особи – підприємці, з 35 - оформлено трудові відносини. 

Органи місцевого самоврядування для боротьби із незадекларованою працею мають вагомий мотиваційний чинник: штрафи, накладені за порушення трудового законодавства, скеровуються до місцевого бюджету.

Читайте також