На сесії Рівнеради сваряться через підвали

Більше десяти мешканців будинків на вулицях Соборній, 15 та 57 прийшли на сесію Рівнеради з вимогою повернути собі у власність підвальні приміщення. У руках людей – плакати з відповідними зверненнями до міської влади.

За словами людей, які мешкають на Соборній, 57, після створення ОСББ у їхньому будинку, міська влада передала підвальні приміщення у комунальну власність. Загалом у будинку 32 квартири, в підвалах знаходяться комунікації, і люди обурюються, що не мають доступу до своїх підвалів. Мешканці додають, що суди по цьому питанню тривають вже більше трьох років.

Між міським головою Рівного Володимиром Хомком і мешканцями тих будинків виник конфлікт у сесійній залі. Очільник міста каже, що ці підвальні приміщення належать місту ще з 1991 року, проте рівняни переконують, що це не так, адже у них на руках є витяг про державну реєстрацію, який датований липнем 2019 року. Така інформація обурила Хомка, і він назвав це відвертою брехнею.

Очільник міста заявив, що ніхто не має право повернути у власність людей їхні приміщення окрім суду. Тому порадив мешканцям шукати правду у судових інстанціях.

Читайте також