Нардеп від Рівненщини просить Уряд дозволити пасажирські перевезення в області

Фото - ілюстративне

Транспортне сполучення на Рівненщині необхідно якнайшвидше відновити. Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" заявив народний депутат від Рівненщини Дмитро Соломчук.

Він зазначив, що карантин продовжується, але для бізнесу та людей, які живуть у віддалених районах Рівненщини одним з найважливіших питань є - як дістатися обласного центру, тому його слід вирішити якнайшвидше. Таким чином, нардеп підготував звернення до Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля і міністра охорони здоров’я Максима Степанова з проханням:

  • дозволити здійснення перевезень пасажирів автомобільним транспортом у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні в межах 50 відсотків кількості місць для сидіння, за умови розсадки пасажирів з вільним місцем поруч, спереду, позаду а також дотримання відповідних санітарних заходів;
  • перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному та дальньому) між регіонами в 50 відсотків кількості місць для сидіння, при дотриманні усіх необхідних норм.
  • за погодженням з відповідною міською (районною) комісією дозволити здійснення перевезень пасажирів на регулярних автобусних маршрутах загального користування у міському та приміському внутрішньорайонному сполученнях".

Тепер відповідь на це звернення повинні надати в Уряді.

Читайте також