ОК "Захід" відсвяткувало річницю (ФОТО)

Заходи з нагоди відзначення чергової річниці створення оперативного командування «Захід»

Напередодні річниці створення оперативного командуванні «Захід», а саме 3 травня 2019 року, відбувся урочистий захід, де Командувач військ оперативного командування «Захід» генерал-лейтенант Олександр Павлюк привітав та подякував особовому складу за самовіддане служіння Україні.

«Військові частини та установи, підпорядковані оперативному командуванню, довели свою спроможність гідно виконувати покладені на них бойові завдання. Я пишаюся тим, що маю честь висловити слова щирої вдячності усім військовослужбовцям за героїзм і мужність, самопожертву і звитягу. Окремі слова вдячності ветеранам 13 армійського корпуса. Доки у нас в серці Україна - ми непереможні! Доки ми віримо в перемогу - нас не здолати!», - зазначив генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

За високий професіоналізм та сумлінне виконання обов'язків військовослужбовці та працівники оперативного командування «Захід»були відзначенідержавними нагородами, грамотами та черговими військовими званнями. Присутні, хвилиною мовчання вшанували пам’ять побратимів, які загинули під час виконання бойових завдань в зоні проведення АТО/ООС на сході України.

Начальник прес-центру управління

оперативного командування «Захід»

Анатолій ПРОШИН

кон.тел: (067)3601707

Читайте також