Опісля карантину на Рівненщині відкриють сімейний велопарк

Велопарк "Ремельський", який розташований поблизу села Ремель на Рівненщині, знову запрацює після карантину. Про це повідомили на офіційному сайті Рівненської ОДА.

Цей туристичний об'єкт належить території "Медового кола". Також це чудове місце для відпочинку на природі. Відкрити парк планували ще 3 травня, проте, за словами начальниці управління культури та туризму РОДА Любов Романюк, вирішили відкласти до завершення вимушеного карантину:

«Місцевий промаркований туристичний маршрут готовий на 100 відсотків. Проте, скоріш за все, відкриється дещо пізніше. Дякуючи голові правління садового товариства «Західний» Миколі Гапончуку та його команді – масив доглянутий та охайний».

Наразі велопарк має 70 кілометрів трас різної складності, а це - 6 маршрутів. До початку нового велосезону запланували відкрити ще 3 додаткових маршрути, один з яких буде сімейним.

Туристи можуть також відвідати туристично-пішохідний об'єкт "Стежку кохання", де нещодавно побувала Любов Романанюк:

 «Особливо красива стежка навесні, коли оживає природа і цвітуть конвалії. У лісі навіть є місце, до якого приїжджають жінки, які мріють про дітей, але не можуть завагітніти».

Нагадуємо, що оскільки велопарк - це не місце для пікніків, розпалювати багаття у цьому місці заборонено. Водночас, місцевість багата на мурашники, тому цю частину лісу мешканці називають "Країною мурашників". Люди можуть поспостерігати за життям комах,бо ж у парку створили оглядовий майданчик.

Читайте також