ОТГ на Рівненщині поділилася успіхами (ФОТО)

Радивилівська ОТГ презентувала власні досягнення та успіхи

Міські та селищні голови, секретарі рад, члени виконавчих комітетів Рівненської області з робочим візитом відвідали Радивилівську міську об’єднану територіальну громаду. Візит відбувся в рамках реалізації Проекту ПУЛЬС  Рівненського РВ АМУ «Маршрути успіху».

Голова ОТГ Микола Карапетян спочатку зробив презентацію про те, що вдалося зробити за період господарювання громади.  Найважливішим є те, що переваги передачі повноважень на місця відчули жителі кожного села, кожної вулиці. Крок за кроком змінюється на краще  життя в ОТГ. У кожному старостинстві з’явилися нові дитячі майданчики, суттєво поліпшився комфорт у загальноосвітніх навчальних закладах. У планах розвитку громади – капітальні та планові ремонти, заміна покрівель та внутрішніх систем опалення, зведення котелень на альтернативному паливі, відкриття додаткових груп у сільських дитсадках. Належним чином організовано і довіз учнів на навчання. Ще на початку зими новий шкільний автобус придбали для Підзамчівського загальноосвітнього опорного закладу І-ІІІ ступенів.

Справжня гордість усієї громади - новенький міський дитсадок «Усмішка», урочисте відкриття якого відбулось у січні цього року. Завдяки реалізації цього проекту вдалося вирішити питання чималої черги в потребі забезпечення діток дошкільною освітою. Нині тут працює 4 групи, облаштовано сучасний харчоблок, глядацьку залу та усі приміщення для повноцінного виховання дітвори.  

У Радивилові успішно працює реабілітаційне відділення, де пенсіонери та жителі громади з особливими потребами мають змогу безкоштовно оздоровитися. У відділенні денного перебування Радивилівського територіального центру соціального обслуговування громадян завжди людно. Тут  відвідувачі отримують різні послуги: працює сольова кімната, пригощають кисневими коктейлями та трав’яними чаями, працює тренажерна зала та різні види масажерів. Люди задоволені, адже є де підлікуватися і поспілкуватися, водночас цікаво розважитись.

Поруч з територіальним центром, коштом громади встановили вуличні тренажери. Тепер вони доступні кожному.

Читайте також