Підприємство-інкубатор на Рівненщині має бельгійське обладнання з потужністю 17 млн яєць

У Гощі вже близько 5 років працює дочірнє підприємство-інкубатор «Хайчікен». Із заступником директора ТОВ «Маяк-3» Віталієм Матвійчуком нещодавно зустрівся гощанський селищний голова Микола Панчук.

Виробництво має найсучасніше бельгійське інкубаційне обладнання, комп’ютеризовановий виробничий процес, який можна контролювати з будь-якого місця на планеті. З моменту відкриття виробничі потужності інкубатора постійно зростають.

"Доставили обладнання і на 50% збільшили потужності й в поточному році. Наразі потужність інкубаційного обладнання становить 17 млн яєць.

Під час зустрічі познайомився з циклом виробництва, обговорили проблемні питання, пов’язані з роботою підприємства в умовах воєнного часу. Це потреба в безперебійній подачі електроенергії, працівниках-чоловіках. Говорили також про перспективу розширення виробничої бази та укладання соціальної угоди", - повідомляє Микола Панчук.

Селищний голова зазначає, що навіть у таких непростих умовах керівництво підприємства мислить стратегічно, дбає про соціальну складову діяльності.

"Соціально відповідальний бізнес - норма західних брендів. В Україні ця тенденція лише розвивається. Тому особливо приємно, що підприємства, які працюють в нашій громаді, усе частіше обирають саме таку модель бізнесу", - додав Микола Панчук.

Читайте також