Пів тисячі авто та сотні кіловат звуку: у Рівному відгримів безпечний автоконцерт Беz Обмежень

У середу, 1 липня, у Рівному на авторинку, що на вулиці Млинівській, відомий український рок-гурт "Без обмежень" відіграв драйвовий, відривний та чуттєвий автоконцерт – відвідувачі та поціновувачі гурту мали змогу потрапити на виступ улюблених музикантів виключно на автомобілі. Таким чином гурт забезпечив максимальну безпеку для усіх присутніх в умовах пандемії коронавірусу, адже відстань між машинами була метрова, усі глядачі змушені були перебувати у масках, а при в'їзді на територію події усім без винятку вимірювали температуру тіла бездотиковим термометром та перевіряли наявність засобів захисту та гігієни.

Зауважимо, що концерти такого формату – абсолютна новинка для України. І хоч відриватися рівнянам довелося в автомобілях - емоцій точно не бракувало. Слухати концерт можна було як через відчинені вікна, так i через радіоприймач авто – звук транслювали на особливій FM-частоті. Це стало справжньою вибуховою подією для міста. Відвідувачі заходузмогливживу насолодитись улюбленими хітами разом із гуртом «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ». Незабутнього драйву додав той факт, що цей концерт став першим у Рівному після близько 4-місячної перерви через карантин.

Організатори концерту – івент-агенції TikhonovAgency – продумали усе до дрібниць, аби глядачі отримали максимум задоволення від події. Так, окрім всього, на сцені встановили величезний екран, де ретранслювалося усе, що відбувається на концертному майданчику. Сама ж сцена також була на 2 метри вищою, ніж зазвичай, тому змогу побачити виступ мали абсолютно усі. Загалом аби побачити улюблених музикантів на авторинку у Рівному з’їхалося загалом близько пів тисячі автомобілів.

Гурт «Без обмежень» порадували рівнян своїми найкращими та вже улюбленими багатьма хітами. Зокрема,з-поміж іншого вони виконали пісні «Листопад», «Буду з тобою», «Тону», «Без неї ніяк», «Зорі запалали» та інші. Після кожної пісні публіку накривала хвиля емоцій, яку вони замість звичних оплесків передавали автомобільними сигналами та блиманням фар.

До слова, концерт відбувся в рамках всеукраїнського БАК-ТУРу містами України.  Першовідкривачем безпечних автоконцертів гурту став Луцьк, звідти музиканти вирушили у Тернопіль, який і передав естафету Рівному. Далі у графіку «Без обмежень» - міста Хмельницький, Вінниця, Черкаси, Харків, Полтава, Запоріжжя, Суми та Київ.

Читайте також