Подарунок рекордних розмірів: у небо над Рівним здійняли велетенський український прапор

У День, коли Україна святкує здобуття своєї незалежності, у Рівному відбулось грандіозне дійство. У небо над містом здійняли синьо-жовтий український стяг рекордних розмірів. Його площа - 216 квадратних метрів (12 на 18 метрів).

«Розмір стягу - більше 200 квадратних метрів. Це був світовий рекорд. Ніхто ніколи дроном не піднімав прапор таких розмірів», - розповів технічний директор компанії «Dronarium Україна» Віктор Прокопчук.

Такий креативний подарунок рівнянам до Дня Незалежності підготувала громадська організація «Рівне Разом» та її голова Віктор Шакирзян. Адже нині прапор став символом незалежності, свободи і гідного майбутнього України.

«Шановні рівняни! Ми підняли у небо над Рівним найбільший прапор України – символ нашої незалежності, нашої боротьби. Незалежність - це те, що об’єднує нас. Це те, що ми захищаємо і передаємо нашим дітям. З Днем Незалежності! Рівне разом!», - зазначив Віктор Шакирзян.

Неабияке захоплення гігантський стяг викликав у діток. Вони фотографувались і бігали під ним. Таке дійство – утвердження у свідомості і почуттях молодого покоління патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України.

Український двоколор рекордних розмірів здійняли у небо у різних куточках Рівного. Зокрема, у парку ЖК "На Щасливому", на Пагорбі Слави, поруч із автостанцією "Чайка" та на майдані Незалежності.

 

Читайте також