Погорільці з Рівненського району просять допомогти відновити будівлю

У селі Дворовичі Рівненського району 17 липня сталася пожежа. У пресслужбі ГУ ДСНС області повідомляють, що там горіла господарча будівля. Полум'я знищило робочий інструмент, легковик ВАЗ 2140, покриття та перекриття будівлі. 

Жінка, в якої сталась ця пожежа - Поляченко Катерина розповіла, що у машині, що стояла в гаражі, замкнуло електрику, вона зайнялась і вогонь пішов на сам гараж, сарай та літню кухню.   

Коли машина лише зайнялась її намагались витягти, щоб уникнути пожежі, але не змогли. Тому гасили власноруч, доки не приїхали пожежники. За час поки вони приїхали полум'я дуже швидко перейшло на дах будівлі, де лежало сіно та солома. Все дуже швидко зайнялось і згоріло.   

"Згорів весь дах, підлога на горі, погоріла вся проводка, впало піддашшя з одного боку. В гаражі згоріли електроприлади, зокрема зварювалтний апарат, дві болгарки та інше. У сараї стояло ДКУ, теж згоріло. Згоріла власне і машина. Стіни місцями потріскали. Половина худоби зараз ночує на вулиці", - розповіла жінка.   

Акт пожежної служби сім'я отримає у понеділок. 

Сума збитків перевищує 200 тис. грн. У потерпілих зараз немає такої суми, щоб хоча б зробити відділення для тварин, аби восени вони не позмерзали на вулиці та їх не заливало дощами.  

Якщо немає можливості допомогти коштами, то можна надати будматеріали: старий шифер, цемент. З приводу будматеріалів - телефонуйте за номером - 0980857638.  

Хто має можливість може перерахувати кошти за цими номерами карток:

Укрсиб 5169 3052 0436 5117  Поляченко Надія Костянтинівна (бабуся).
Приватбанк 4149 4993 8102 2597 Поляченко Катерина.

Читайте також