Президент "Вереса": Грати навесні у Рівному - це реальна перспектива

Президент рівненського "Вереса" Іван Надєїн розповів, що реконструкція стадіону "Авангард" у Рівному йде у хорошому темпі, тож вже навесні клуб має можливість вже грати на рідному стадіоні. Про це повідомляє прес-служба клубу. 

Навіть за останній тиждень зробили вже дуже багато. На об'єкті вже практично завершено оздоблення приміщень, фасад, трибуни. І найголовніше - розпочали вкладати газон. Нинішній темпи робіт - найвищі, які знає цей стадіон від початку його реконструкції. Бо 150-160 людей тут раніше ніколи не працювали одночасно, як це відбувається зараз, - каже Надєїн. 

Є енергія міста, включилися в процес область і держава. І це саме те, чого ми прагнули досягти. 

До кінця року плануємо завершити першу чергу, подати документи на введення об'єкта в експлуатацію і грати у Рівному навесні - це реальна перспектива. 

З виділених державою ста мільйонів гривень - більшу частину генпідрядник вже освоїв. Гадаю, за жовтень з таким темпом робіт ці кошти використають повністю. І ми розраховуватимемо на подальшу підтримку. Адже робота на об'єкті кипить і саме такі об'єкти має бути зацікавлена підтримувати держава, - підсумував президент клубу. 

Читайте також