П`ятірка найбільш мстивих знаків зодіаку

Ці знаки зодіаку не можуть відпустити минулий біль, несправедливість, образи та зневагу, тому вони зосереджені на помсті. Вони довго носять камінь за пазухою, вичікуючи слушну мить, а потім змушують кривдника заплатити за все сповна.

Незважаючи на це, мстиві люди не вважають себе жорстокими або несправедливими. Вони просто переконані, що той, хто їх образив, має отримати урок на майбутнє. Так люди обережно планують помсту, адже хочуть, щоби покарання відповідало злочину. Вони знають, у чому їхній кривдник найбільш уразливий, і саме туди й ударять.

Телець

Якщо ви перейдете дорогу Тельцю, то чекайте помсти. Люди цього знака дуже терплячі, вони можуть почекати, доки ви не припуститеся якоїсь помилки, щоби завдати удару. Тельців важко змусити пробачити вас, але це можливо, якщо ви дуже постараєтеся.

Хороша новина: якщо Телець точить на вас зуб, то він прямо й відкрито буде це показувати або навіть озвучувати. Цей знак не збирається непомітно підкрадатися до вас і бити в спину.

Рак

Раки можуть бути мстивими, особливо тоді, коли образили їхню близьку людину – у такому разі Рака можна порівняти з розлюченим ведмедем. Ці знаки зодіаку, як правило, очікують найгіршого та готуються до невдач, а якщо хтось ще й гладить Раків проти шерсті, то вони починають виношувати план помсти. Звісно, це не настільки жахлива й отруйна помста як у Скорпіона, але все одно дуже неприємна і така, що вибиває з колії.

Лев

Більшу частину часу Лев – людина добра і привітна. Але це триває доти, доки ви не спробуєте взяти те, що Лев уважає своїм, або змусите його ревнувати й заздрити. У цьому разі все пропало. Леви можуть бути дуже жадібними та матеріальними, а це значить, що якщо ви позбавите цих знаків зодіаку чого-небудь, то вони будуть використовувати всі свої ресурси, аби ви заплатили сповна за власні дії. Причому рішення їхнє непохитне, і змусити Левів змінити його дуже складно. А ще цей знак не терпить зради, ніколи цього не прощає та потай сподівається, що із кривдником трапиться щось дуже погане.

Терези

Ви можете подумати, що Терези з їхньою нелюбов’ю до конфліктів найменш мстиві з усіх знаків, але це не так. Пам’ятайте: у Терезів дуже низька терпимість до несправедливості, особливо якщо ця несправедливість стосується їх особисто.

Не розбивайте Терезам серце й не ображайте їх незаслужено, інакше ви відчуєте на собі помсту цього знака. Помста для них – це спосіб збалансувати умовні терези. Ви зіпсували їхнє життя, значить тепер потрібно зіпсувати ваше. Хороша новина: Терези незлопам’ятні, і їхній гнів швидко минає. Окрім того, вони вміють прощати.

Скорпіон

Скорпіони не можуть відпустити образу й біль, що робить їх украй мстивими. Помста представників цього знака зодіаку – це продумана дія у відповідь. Люди ніколи не повинні брехати Скорпіону або зраджувати його, інакше вони стануть мішенню для скорпіонової атаки. Ці знаки здатні дуже отруйно вжалити кривдника – так, що той ще довго не зможе оговтатися.

У Скорпіонів є всі потрібні інструменти для помсти: вони розумні й досить інтуїтивні, аби знати, куди вдарити. Ба більше, Скорпіони потайливі до такої міри, що ніхто й не запідозрить про їхні замисли.

Читайте також