Рівненщина: через бійку на Різдво один потрапив у реанімацію, іншому загрожує 8 років арешту

На Різдво, 7 січня, на Рівненщині у селі Мирогоща Дубенського району між двома молодими чоловіками відбулася бійка, внаслідок якої один з них потрапив у реанімацію. Медики, які надавали допомогу потерпілому, повідомили про цей факт до поліції.

Як пізніше з`ясували поліцейські, того дня ввечері 27-річний чоловік повертався додому і на одній з вулиць села зустрів 19-річного односельчанина. Між ними спалахнула сварка, внаслідок якої зчинилася бійка: молодший із них вдарив старшого по голові.

Вже вдома 27-річного сина у побитому стані побачила мати та викликала швидку допомогу. Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення Дубенської районної лікарні. У нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму та перелом тім’яної кістки.

19-річного хлопця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження у відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України йому повідомили про підозру.

Сьогодні суд обиратиме зловмиснику міру запобіжного заходу. За санкцією інкримінованої статті кривднику загрожує 8-річне ув’язнення.

 

 

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також