Рівненська організація НСЖУ орендуватиме приміщення в Народному домі усього за 1 грн

Фото - Радіо Трек

Зараз під час чергової сесії Рівненської міської ради депутати розглядали питання "Про встановлення розміру орендної плати Рівненській обласній організації Національної спілки журналістів України", яка знаходиться у приміщенні Народного дому на вулиці Симона Петлюри у центрі міста.

Міські обранці не заперечили проханню керівництва спілки продовжити їм оренду за старою ціною - 1 грн у місяць за усе приміщення, адже організація є громадською і неприбутковою.

Проте Секретар Рівнеради Сергій Паладійчук зазначив, що нещодавно депутати прийняли програму розвитку щодо приміщення Народного дому, і зараз експерти вже працюють над розробкою стратегії та тим, які саме організації розміщуватимуться у ньому. Тому він запропонував депутатам укласти з НСЖУ договір оренди на рік, поки вони остаточно не продумають та не затвердять усі зміни.

Цю пропозицію міські обранці підтримали. Відтак, РОО Національної спілки журналістів України має змогу орендувати приміщення в Народному домі наразі лише впродовж року за ціною в 1 гривню. За це рішення проголосували 28 депутатів.

Читайте також