Рівненські підрозділи ДМС видаватимуть ID-картки у переддень та день виборів

В Україні 25 жовтня відбудуться місцеві вибори. Для того, щоб усі мали можливість проголосувати з паспортом громадянина України на руках, підрозділи ДМС працюватимуть у суботу та неділю.

Зокрема, у переддень та день проведення виборів 24 та 25 жовтня 2020 року організовано чергування працівників територіальних органів та підрозділів ДМС на території усієї України – для видачі вже виготовлених ID-карток, які доставлені до територіальних органів та підрозділів ДМС.

Міграційною службою спільно з ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» вживаються заходи щодо невідкладного виготовлення і персоналізації паспортів громадянина України для їх подальшої оперативної доставки до територіальних органів та підрозділів ДМС.

Крім того, з метою своєчасного отримання паспортів громадянами України ДМС звернулася до Центрів надання адміністративних послуг та центрів обслуговування громадян «Паспортний сервіс» з пропозицією розглянути можливість організації роботи з видачі паспортів у переддень та день проведення виборів 24 та 25 жовтня 2020 року.

Читайте також