Рівненські журналісти можуть отримати Національну премію в галузі економіки

Рівненських журналістів та аналітиків, які висвітлюють процес реформування економіки України у різноманітних ЗМІ, а також знавців економічної галузі запрошують взяти участь у Національній премії «MEDIA etc. 2.0».

Ця премія проводиться в Україні вже вдруге поспіль. Вона має на меті відзначити кращих фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці, зміни у податковій сфері, аналізують розвиток вітчизняного підприємництва. «MEDIA etc. 2.0» ініційовано та започатковано громадськими організаціями «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо».

До участі у конкурсі, який розпочався 21 листопада 2017 р., запрошуються журналісти, які займаються професійною діяльністю у штаті чи поза штатом вітчизняних друкованих видань, телеканалів, радіостудій та Інтернет-видань, а також студенти, незалежні журналісти, фрілансери, що сплачують податки в Україні. За результатами конкурсу лауреати та номінанти будуть нагороджені дипломами, а кращі роботи відзначать грошовими преміями.

Минулого року, коли премія проводилася вперше, вона одразу здобула визнання серед медійної спільноти. Жодних зауважень до рішень оргкомітету або оскаржень рішення журі не було. Це зайвий раз підтверджує фаховий рівень конкурсу.

Детальніша інформація за телефоном: 050-395-95-56.

Окрім цього, організатори премії запрошують рівнян до участі у медіа-диспуті на тему: «Яким буде бізнес - 2030?», який відбудеться у п`ятницю, 1 грудня, о 9 год. за адресою: м. Рівне, вул. С. Дем’янчука, 4, аудиторія №2502 (другий корпус ПВНЗ "МЕГУ ім. академіка Степана Дем`янчука").

Читайте також