Рівнянам допомагали правильно здійснювати державну реєстрацію

фото - Фейсбук

У Рівненській райдержадміністрації обговорили правові аспекти у сфері державної реєстрації, пише Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області

12 лютого у Рівненській районній державній адміністрації відбулося виїзне консультування громадян. Метою зустрічі було налагодження співпраці органів державної влади з громадськістю, належного їх інформування з питань правового регулювання державної реєстрації.

В рамках заходу одночасно провели навчання із представниками Відділу з питань надання адміністративних послуг Рівненської райдержадміністрації. Працівники Управління державної реєстрації, ЦНАПу та представники громадських об’єднань обговорили питання щодо реалізації в області проекту Мін’юсту «Он-лайн будинок юстиції»; взаємодії територіального управління юстиції з центрами надання адміністративних послуг області при проведенні державної реєстрації громадських формувань через фронт-офіси.

Особливу увагу приділили правовим аспектам у сфері державної реєстрації громадських формувань, в тому числі громадських організацій та статутів територіальних громад сіл, селищ, міст.

Читайте також