Рівняни побували на майстер-класі від столичного бармена

Слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості разом із майстром виробничого навчання Анатолієм Шолодько побували на унікальному семінарі. У форматі вільного спілкування бренд-бармен Андрій Козачок запропонував унікальну дегустацію відомих ірландських віскі та провів незабутній майстер-клас із приготування коктейлів. Присутні поринули в історію, побувавши на віртуальній екскурсії, та відкрили для себе багато таємниць вишуканого та визнаного в усьому світі напою.



Вочевидь, успішна робота сучасного бармена передбачає бездоганні знання не лише смакових якостей продукту, але й історії його виникнення та особливостей виготовлення і зберігання. Дорогий високоякісний напій важливо правильно презентувати та представити усю палітру його букета. Андрій Козачок модернізував класичні коктейлі на основі віскі, джину, рому, медового лікеру.

«Професійний обізнаний бармен зуміє не лише зацікавити солідних клієнтів, але й завоювати популярність для свого закладу, - впевнений майстер виробничого навчання Анатолій Шолодько, - А для сомільє завжди важливо максимально володіти знаннями брендів».

Дмитро Ботан, випускник РЦПТО ДСЗ, шеф-бармен пивної ресторації «Три слона» не упускає нагоди розвиватися та підвищувати професійний рівень: «Завжди цікаво спостерігати за професіоналами. Ринок послуг стрімко розвивається, і потрібно бути в курсі сучасних тенденцій».

Серед організаторів унікального навчання барменів – керівник напрямку ТОВ «Полісся-Трейд» Ірина Демчук:

«Ми, як торгові дистриб’ютори компанії - виробника «William Grant @ Sons», зацікавлені у популяризації саме визнаних, якісних напоїв. Шлях до покупців лежить через презентацію продукту у приємній атмосфері. Сподіваюся, нинішній майстер-клас став цікавим і корисним усім – і початківцям, і досвідченим барменам». 

Руслана Бодренко, заступник директора РЦПТО ДСЗ додала:

«Наш заклад має потужну навчальну базу з підготовки барменів. Досвідчені викладачі, сучасний навчальний бар, відмінна виробнича практика – ось складові ефективної підготовки кадрів.

Важливою частиною навчання були й залишаються зустрічі із роботодавцями на базі навчального відділення, майстер-класи від провідних представників професії та виїзні заходи, на яких майбутні бармени відточують майстерність, вчаться комунікувати із клієнтами та застосовувати отримані знання. У будь-якій професії можна і потрібно прагнути розвитку, творчого підходу та максимальної реалізації. Усе це яскраво демонструють визнані майстри».

Читайте також