Рівнянка просить розчистити від снігу парковку біля медичного закладу (ВІДЕО)

Рівнянка Анастасія опублікувала відео та фото з парковки біля Рівненського обласного протипухлинного центру (онкодиспансер) і закликала міського голову звернути увагу та посприяти розчищенню тут снігу.

«Зверніть, будь ласка, на це увагу і нехай би вже почистили той сніг, бо я сама все не подужаю. Я носила цю ідею три дні, точніше навіть бажання спробувати... Все банально просто - почистити стоянку онкодиспансеру від снігу!!! Бо з першого по сьогоднішній день, коли падав сніг, її так і ніхто жодного разу не чистив. Біда не звертає увагу на погодні умови, а рак не чекає... Люди їдуть, а тут ніби нікому нічого не треба і вони не треба!? Невже це таке не важливе місце?», - написала жінка.

Вона додала, що там в снігову пастку потрапляють як легкові автомобілі, так і карети «швидкої».

Ми звернулись до заступника начальника МіськШЕУ Віктора Климука. Він розповів, що заявок стосовно розчистки цієї ділянки вони не отримували.

«Площадка біля онкодиспансера не є на балансі нашого підприємства. Завдань по прочистці тої діляночки ми не отримували, ні заявки від медицини, ні від управління житлово-комунального господарства – розпорядника коштів. Наш диспетчер записує всі скарги та звернення, ввечері під керівництвом начальника управління Черухи Олександра ці питання розглядаються і в нічну зміну ми плануємо роботу.  Якщо така інформація поступила на диспетчерський, цілком ймовірно, що сьогодні в ніч зробимо», - каже пан Климук.

Зокрема, якщо мешканці міста помітили нерозчищенні дороги або тротуари, то потрібно телефонувати за номерами: 235214 та 432891. Мобільний - 0975137717.

Читайте також