Рятувальники з охорони рівненської АЕС ліквідували умовну пожежу на складах та боксах господарського цеху

10 січня вогнеборці ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Рівненській області з охорони Рівненської АЕС відпрацювали вивчення району виїзду та ліквідували умовну пожежу на складах та боксах зберігання готової продукції цеху господарського обслуговування ВП «Рівненська АЕС».

За легендою навчань пожежа виникла в боксі зберігання автотранспорту та існувала загроза поширення вогню на поруч розташовані склади. Повідомлення про пожежу надійшло від працівників цеху. До місця виклику негайно направилися чергові зміни 22 та 23 державних пожежно-рятувальних частин. По прибуттю рятувальники оперативно оцінили обстановку, провели оперативне розгортання та вжили необхідних заходів щодо ліквідації «пожежі». Завдяки швидкому виявленню загоряння, злагодженим та чітким діям особового складу караулів «пожежу» вдалось ліквідувати в найкоротші терміни. Загалом в навчаннях було залучено 18 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.

Рятувальники відпрацювали всі етапи пожежогасіння, починаючи від отримання повідомлення до повної її ліквідації та повернення в підрозділ. Під час підведення підсумків навчань керівник гасіння пожежі звернув додаткову увагу на специфіку цеху, провів розбір кожного етапу пожежегасіння, вказав на помилки та відповів на поставлені питання.

ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

Читайте також