Шандрук назвав футболістів, які не зіграють проти "Руха"

В.о. головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук розповів про підготовку до виїзної гри з Рухом та назвав гравців, які точно не допоможуть команді у Львові.

Про це повідомляють у інформаційній службі НК "Верес". 

- До суботньої гри у Львові не готуються Марко Мрвальєвич і Денис Янаков. Обоє все ще відновлюються після ушкоджень задньої поверхні бедра.

Загалом команда, як і завжди, тренується до поєдинку з Рухом в позитивному настрої. Ми детально вивчали суперника. Про Рух можна лише хороше сказати. Молода, фізично сильна команда, сильна в єдиноборствах, у фазі гри один в один. Знаємо про сильні сторони у грі львів’ян, але свої слабкості у них також є.

Минулий рік став для молодих футболістів Руху сезоном адаптації до УПЛ. Було багато дебютантів на рівні дорослого футболу. Цей досвід боротьби за виживання у минулому сезоні їм лише допоміг, зміцнив характер. Цього року ця команда вже демонструє результат.

Насправді, вважаю, що до суботньої гри обидва суперники готуються у приблизно однаковому емоційному стані. Ми залишилися незадоволеними домашньою нічиєю з Дніпром-1. Вони теж втратили очки. Рух не перемагає три матчі поспіль - мабуть, у них теж присутнє певне розчарування такими результатами. Хоча вони зберігають шанси поборотися за місце у єврокубках.

Читайте також