Ще для одного району Рівненщини дозволять відновити пасажирські перевезення

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Сьогодні перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін повідомив, що взавтра засідатиме обласна комісія ТЕБ і НС, де планують прийняти рішення про відновлення пасажирських перевезень у Радивилівському районі. Після цього повинна зібратись районна комісія і прийняти таке ж рішення. Після того будуть відомі усі деталі такого відновлення.

«Проаналізувавши сьогодні динаміку захворюваності, є такий показник інцидентності, де ми вивчаємо кількість хворих за 7 днів на 100 тисяч населення, він повинен бути не більше 12. Тому проаналізувавши цей показник, який дає можливість послабити карантин у певних районах області, ми на останньому засіданні комісії по ТЕБ і надзвичайних ситуаціях, прийняли рішення про відновлення транспортних внутрішніх перевезень у районах таких як Зарічненський, Дубровицький, Млинівський, Дубенський, Демидівський та Корецький район. Сьогодні ми отримали нову таку таблицю, проаналізували її. У динаміці можливого полегшення карантинних заходів, у тому числі і відновлення пасажирських перевезень, є Радивилівський район. Тому ми завтра плануємо провести засідання комісії по ТЕБ і надзвичайних ситуаціях і прийняти рекомендоване рішення для проведення комісії Радивилівської РДА по відновленню таких перевезень»,- зазначив Сергій Подолін.

Відтак, без пасажирських перевезень і надалі будуть Березнівський, Костопільський, Рівненський, Сарненський, Гощанський, Володимирецький, Здолбунівський, Острозький і Рокитнівський.    

«Що стосується інших районів області, все залежатиме від тої епідеміологічної ситуації, яка дозволяє нам відкрити сполучення, ми будемо оперативно реагувати. Знаємо проблему перевізників, фінансовий стан таких речей, ми розуміємо, що люди втрачають роботу і кошти треба заробляти і власникам, і людям, які працюють. Тому оперативно реагуємо і ми теж хочемо відновити максимально перевезення. Але наше перше завдання – безпека і здоров’я рівненчан», - додав Сергій Подолін.  

Читайте також