Що віщують зірки: гороскоп на квітень для всіх знаків зодіаку

Перша половина квітня – дуже активна. Основна причина, що лежить в основі вибору дій і вчинків людини, – незалежність і ясність дій. У третій декаді місяця багато людей звертаються до більш спокійного світу надійності, не схильні конфліктувати. відчувають спокій після бурі думок і емоцій.

ОВЕН

Сприятливий місяць, проте, часто бракує зосередженості, можете не закінчити свою роботу в призначений час, через що є ризик втратити матеріальні можливості. Обставини складаються таким чином, що потрібно змінюватися відповідно до обставин, пристосовуватися. Для вас можуть бути характерні також поверховість та брак концентрації, легке відволікання, різкість і агресивність, а також непоступливість в суперечках. Гнучкість, дипломатичні здібності, велика кількість контактів і спілкування – основа успіху в цей період. Ваш розвиток відбувається через взаємодію з іншими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Зовнішня впевненість, спокій, притягують до вас увагу з боку інших людей. У вас всі можливості пом'якшити протиріччя і знайти гармонію в контактах з оточенням. Вам вдається маневрувати, порівнювати свою волю до потреб інших. У цей період ви сильні, але не настирливі, у вас багато що виходить, деякі цілі досягаються. Успішна громадська діяльність, знаходите корисні зв'язки, покровителів. Відбувається зміцнення фінансового становища. Знаходите популярність у представників протилежної статі. Можливі зміни в коханні, що нерідко призводить до стресових ситуацій, але для вас сприятливо все нове.

БЛИЗНЯТА

Схильні до імпульсивного ухвалення рішень, прагнете, уявляючи співрозмовника, вселивши йому свої ідеї, хоча це не завжди виходить. Думки виникають раптово і захоплюють вас цілком. Ви здатні за короткий час виконати колосальну роботу з переробки і осмислення інформації. Намагайтеся вникати в суть того, що відбувається, поглиблено вивчати питання. Чи не сприятливий час для публічних виступів, тому що вас складно зрозуміти іншим людям в цей період через схильність викладати все не дуже послідовно. Однак, період сприятливий для самостійної роботи, за короткий термін ви здатні зробити дуже багато і обійти конкурентів.

РАК

Переоцінка своїх можливостей призводить до перенапруження сил, неекономного витрачання енергії. Тому протягом місяця може бути нервове виснаження, фізична перевтома і підвищення температури. Інтелекту властива швидкість обробки думки, але водночас недостатня ретельність її оформлення і надмірна прямолінійність. Найкраще в цей час – уникати будь-яких контактів. Відбувається перевірка на міцність особистих і ділових взаємин. Однак, для вас характерна гостра спостережливість і вміння знайти слабкі місця в логіці опонента. Все таємне стає очевидним, ви легко зможете викрити і запобігти неприємність.

ЛЕВ

Успіх і талан супроводжуватимуть вас у першій половині квітня – використовуйте цей час із максимальною користю. Рішучість, швидкість думки і кмітливість зроблять вас переможцем у суперечках. Час підходить для поглибленого вивчення іноземних мов, планування ближніх поїздок і далеких подорожей. Вдається впливати на великі колективи людей, тому що охоче, чітко, без зайвої боязкості висловлюєте свої ідеї та думки. Друга половина березня достатньо напружена, вам не вистачає часу ні на що, партнери підводять. З'являється схильність йти проти думки більшості, що може привести до втрати репутації та фінансових неприємностей.

ДІВА

У вас з'являються свіжі, оригінальні ідеї і чимало ентузіазму для всього нового і невипробуваного. Але тільки-но новизна зникає, вас починає цікавити інша нова ідея або тема. Гарний час для романтичних взаємин, планування спільного майбутнього, вирішення житлових питань. Якщо ви хочете, щоб оточення помітило в вас задатки лідера, прийшов час самостійно змоделювати ситуацію, яка дозволить продемонструвати ці риси. Ситуації дадуть вам привід пишатися собою. Ви для всіх будете бажаним гостем і привітним господарем. Це чудовий час для укладення офіційних спілок, встановлення партнерських та інших взаємин.

ТЕРЕЗИ

Головну роль в цей час грають матеріальні цінності, які здатні забезпечити комфорт, затишок і дають матеріальну базу. Для бізнесу і фінансових справ це сприятливий час. У партнерських взаєминах також панує стабільність, старі стосунки  зміцнюються, нові знайомства заводяться обачно. Оскільки в ці дні зростає потреба безпосереднього, фізичного контакту з коханою людиною. Дуже сприятливий час для любові, залицянь і для того, щоб порадувати улюблених дорогим подарунком, вишуканим частуванням – все це буде гідно оцінено. Краще не давати приводу для ревнощів і не відчувати почуття партнера на міцність.

СКОРПІОН

Особиста чарівність, фізична привабливість або обидві ці властивості перебувають у центрі уваги. Навколишні знаходять вас більш привабливими і чарівними, ніж ви почуваєтеся самі. Партнери та інші союзники зможуть надати вам підтримку, а ви, своєю чергою, повинні зробити свій внесок у спільні проєкти. В цей час романтика стане невід'ємною частиною вашого життя. До негативних аспектів цього періоду належать надмірна поблажливість до своїх слабкостей і посилена гонитва за задоволеннями. Чуттєвий бік життя стає більш помітним. Якщо ви обіймаєте який-небудь керівну посаду, можна очікувати загального невдоволення з боку підлеглих.

СТРІЛЕЦЬ

Загалом, сприятливий місяць, проте, обставини складаються таким чином, що змушують переглядати умови угод. У цей час все сприймається набагато глибше і серйозніше. Всі справи, що стосуються кохання і шлюбу, стануть більш тісними і стабільними. Сприятливий період для створення власного будинку і господарства, а також сприятливий час для укладення договорів і різних союзів. Активізується творча сила, ви досягнете визнання і отримаєте заохочення. Сфера впливу сильно розшириться, нові проєкти отримають темп, професійне або ділове підняття станеться набагато легше, ніж в інші періоди.

КОЗОРІГ

Сприятливий період для грошових обігів, продажу та покупок, фінансових угод і грошових інвестицій. Можна отримати нове призначення або посаду. Велика можливість творчого, професійного самовираження. Широко застосовуйте отримані знання і навички, власний життєвий досвід і мудрість поколінь. Ви можете розраховувати на допомогу начальства, впливових осіб, офіційних і правоохоронних органів. Сміливо займайтеся лекторською, видавничою діяльністю, проведіть рекламні заходи. У вас всі можливості вдало вирішити юридичні питання. Укладайте угоди, підписуйте контракти.

ВОДОЛІЙ

Вдало складаються, гармонізуються любовні і сімейні взаємини. Ви вступаєте в бажану з обох сторін взаємодію зі старшими родичами. Період сприятливий для розвивальних занять із дітьми, для допомоги їм у освіті, під час вступу до ВНЗ. Задоволення приносить хобі і розумні розваги. Це період щастя і процвітання, що вимагає все ж докладання деяких зусиль з вашого боку. Підходить для любовних зізнань, заручин, одруження. Можлива поява нових романтичних зв'язків і любовних уподобань. Призначте важливі виступи, відрядження. Сприятливі зв'язки з іноземцями, вкладення в зарубіжні проєкти.

РИБИ

Протягом цього періоду відчуваєте внутрішню свободу, відчуваєте почуття радості і впевненості в собі. Квітень сприятливий для залучення уваги до своїх справ світських і впливових осіб, розмов про підвищення зарплати. Від них можна очікувати розуміння, допомоги та підтримки, зокрема матеріальної і фінансової. Не виключено зав'язування службових романів. Ваше добросердя і зрослий оптимізм дозволить вам оптимально вирішити багато виробничих і комерційних проблем. Більш вдало складаються ділові стосунки з протилежною статтю. Протягом місяця зможете вирішити більшість важливих ділових питань.

Джерело.

Читайте також