Сім`я на Сарненщині залишилась без дому, який збудували великими зусиллями

У селі Люхча на Сарненщині нещодавно сталась пожежа, внаслідок якої без даху над головою залишилася родина.

У будинку, який спалахнув 21 квітня, проживала сім'я Радків. Альона Радко поширила у мережі прохання допомогти її батькам, адже вогонь знищив їх домівку.

"В моєї сім'ї сталась біда, будинок моїх батьків нещодавно згорів. Дякувати Богу, з батьками все добре і це найголовніше. Але я хочу звернутися до вас з проханням про допомогу на відбудову житла, бо для нас це не просто будинок, батьки доклали великих зусиль, щоб його збудувати у тяжкі часи (90-і - 00-і).

Цей будинок приймав людей, коли настала велика війна, крім цього, багато хто знає, що мої батьки завжди радо вітали вдома рідних, гостей, знайомих і просто хороших людей. Я створила банку для збору коштів, щоб надати батькам підтримку у відновленні житла. Буду вдячна за будь-яку допомогу, чи то фінансову, чи моральну. Дякуємо вам за вашу підтримку у цей важкий час", - написала Альона Радко.

У Сарненській міській раді журналістам "Рівне Медіа" повідомили, що на місце пожежі вже виїжджали представники ДСНС для фіксації збитків. Сім'ї Радків видали довідку, яка засвідчує про наслідки пожежі, яку надалі вони надаватимуть міськраді для участі у програмі соціального захисту "Турбота". У рамках цієї програми Радки зможуть отримати допомогу з місцевого бюджету та із залученням комунальних служб.

Радки просять небайдужих допомогти відбудувати їхній дім:

Читайте також