Сьогодні в Рівному оголосили конкурс на реконструкцію "Авангарду"

Фото - відкриті джерела

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету міський голова Рівного Володимир Хомко заявив, що УКБ оголошуєконкурс на реконструкцію стадіону "Авангард".

"Нам дуже важливо в цьому році розпочати будівельні роботи, щоб підготувати все на наступний рік до ДФРР.  Попередньо реконструкція буде коштувати 212 мільйонів гривень, проект буде розбитий на 4 черги. Ми перерахували заробітну. Тож офіційно заявляю: сьогодні УКБ може оголошувати конкурс на будівництво стадіону, всі експертизи зроблені, підписано розпорядження губернатора, що ми можемо це робити. Щодо компанії, то нам треба фірма з хорошою репутацією, з обіговими коштами, з хорошими, тверезими, грамотними робітниками, які мають досвід таких робіт. Такої фірми, що є тільки прізвище -  нам не потрібно. Конкурс так прописаний, що, я думаю, відсіємо всіх потенційно непідходящих учасників", - заявив Володимир Хомко.  

Якщо конкурс пройде успішно, то роботи розпочнуться, як мінімум, через два місяці. На сайті "Прозоро" вже є офіційне оголошення про конкурс.  Подати свою пропозицію можна до 14 вересня. 

Читайте також