Світовий банк шукає індивідуального консультанта: на Рівненщині оголошено конкурс

Світовий банк погодив технічні завдання для відбору індивідуального консультанта Cубпроекту «Підвищення ефективності лікування та профілактики хвороб системи кровообігу в Рівненській області на період з 2015 по 2020 роки».

Згідно з технічними завданнями, напрацьованими управлінням охорони здоров’я Рівненської ОДА, комісією з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг та Світовим банком конкурсний відбір оголошується для:

- консультанта з інженерних робіт.

Нагадуємо, що Світовий банк надає Україні позику у розмірі 214,73 мільйонів доларів США на проект «Поліпшення охорони здоров`я на службі людей». Рівненщина на реалізацію свого субпроекту отримає 25 мільйонів доларів США.

Проект розрахований на п’ять років. Учасники реалізації Субпроекту: центри первинної медико-санітарної допомоги, центральні (міські та районні) лікарні, обласна клінічна лікарня, обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики, центр здоров’я.

Контроль за реалізацією Субпроекту здійснюватиме управління охорони здоров’я Рівненської ОДА. Його мета - покращення забезпеченості медичних працівників всіх рівнів надання медичної допомоги матеріальними та технічними засобами для своєчасного виявлення та адекватного лікування хворих з ХСК, покращення санітарно-освітньої роботи серед населення області, підвищення рівня кваліфікації медичних кадрів, інформатизація закладів охорони здоров’я.

Документи від кандидатів прийматимуться до 11 години 26 грудня 2017 року включно. Висловлення зацікавленості у вигляді резюме (українською та англійською мовами) просимо направляти електронною поштою або подати особисто із зазначенням вакансії. Резюме без зазначення вибраної вакансії та перекладу англійською мовою розглядатися не будуть.

Ознайомитись з детальними вимогами можна ТУТ.

Адреса: управління охорони здоров’я Рівненської ОДА, канцелярія, 2 поверх, вул. 16 Липня, 38, м. Рівне.

Начальник управління охорони здоров’я Рівненської ОДА: Осіпчук Юрій Юрійович.

Телефон: (0362) 26-67-34

Електронна пошта: [email protected], копія на електронну адресу [email protected] 

Читайте також