У Дубні відбулося чергове засідання сесії міськради

14 червня 2019 року в залі засідань відбулася чергова сімдесят четверта сесія Дубенської міської ради. Головував на засіданні міський голова В.Антонюк. Участь у роботі сесії взяли секретар міської ради В.Недашковський, депутати сьомого демократичного скликання, начальники управлінь, відділів міської ради, представники засобів масової інформації, жителі міста, повідомляє "Дубно - влада - онлайн".

До порядку денного сесії включено 109 питань, прийнято 37 рішень. Основні з них: Про план роботи Дубенської міської ради на ІІ півріччя 2019 року; Про розгляд звернення виробничого структурного підрозділу “Рівненська дирекція залізничних перевезень ”Регіональної філії “Львівська залізниця”; Про затвердження Порядку здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на залізничному транспорті за рахунок коштів бюджету міста; Про внесення змін до Програми розвитку малого і середнього підприємництва в м. Дубно на 2018-2020 роки. 

Депутатами було схвалено звернення до Верховної Ради України, Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, Комітету з питань бюджету, Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України, Асоціації міст України, Народного депутата Дехтярчука О.В. щодо недопущення кризової ситуації з централізованого теплопостачання об'єктів міста.

Читайте також