У громаді на Рівненщині зі сльозами на очах прощалися із 28-річним Героєм

Сьогодні Гощанська громада провела до місця вічного спочинку молодого воїна Михайла Миколайовича Кручка.

Михайло народився 29 жовтня  1995 року в сім’ї Наталії Федорівни й Миколи Федоровича Кручків із Бочаниці.

Після здобуття середньої освіти в Бочаницькій школі Михайло зробив свідомий крок в доросле життя, вступивши до Рівненського професійного ліцею, де здобув  спеціальність "Автослюсар з ремонту автомобілів". Вчителі згадують Михайла як дуже доброго, ввічливого, скромного, чесного та справедливого хлопця. 

Після закінчення навчання був призваний на строкову військову службу до лав Збройних Сил України. Після цього змужнілий, досвідчений хлопець повернувся додому, жив звичним життям, допомагав батькам по господарству.

В мирному житті працював охоронцем у ТОВ «Дедденс Агро» та на підприємстві Гощанські ковбвси. Був товариським, мав багато друзів.

З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, Михайло був призваний на військову службу під час мобілізації.

Йому було лише 28 років. Солдат, навідник-оператор механізованого батальйону отримав поранення не сумісні з життям в населеному пункті Сокіл Донецької області. Свій останній бій захисник України прийняв 13 травня 2024 року.

"Дуже добрий, працьовитий, дбайливий, і водночас взірець мужності й честі – так розповідають про нього односельці.

На колінах, «живим коридором», обабіч дороги з квітами, державною символікою та сльозами на обличчі, тіло загиблого воїна проводжали односельчани та жителі громади, побратими, духівники та представники влади", - повідомили у Гощанській селищній раді.

Читайте також