У Костополі пропонують назвати вулицю на пошану людям, які боролися за свободу

У Костополі планують перейменувати вулицю 1 Травня. Мешканцям міста пропонують кілька варіантів нових назв, зокрема, вулиця Свободи.

"Закликаємо костопільчан долучитися до перейменування вулиці 1 Травня, назва якої пов'язана з історичними та культурними подіями країни-агресора. Для цього потрібно у затвердженому переліку обрати варіант, який сподобався вам найбільше. Громадське голосування триватиме до 30 червня 2024 року, тому пропонуємо ознайомитися із запропонованими назвами. Одна з них – вулиця Свободи.

Вулиця Свободи – на пошану історії та пам'яті людей, які боролися за свободу та права українського народу", - зазначають у Костопільській міській раді.

Нагадаємо, ще одним варіантом назви є вул. Святослава Праска - в честь педагога, поета та першого голови районного товариства «Просвіта».

Голосування триває за посиланням (https://forms.gle/JSm5ejaKaq1Rb9k57), також звернутись можна особисто за адресами: вул. Незалежності, 7, вул. 1 Травня, 3, КЗ «Костопільська дитяча школа мистецтв» КМР, КЗ позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» КМР, КЗ «Центр культурних послуг» КМР, КУ «Центр надання соціальних послуг» КМР.

Ми писали раніше: У Костополі перейменують вулицю 1 Травня: які є варіанти

Читайте також