У лікарню на Поліссі закупили УЗД-апарат

Для Дубровицької ЦРЛ за кошти медичної субвенції, зекономлені закладом за 2019 рік і у поточному році перерозподілені на капітальні видатки, придбано сучасний стаціонарний кольоровий ультразвуковий апарат Chison QBit 5. Про це повідомляє Дубровицька центральна районна лікарня.

Це діагностична система нового покоління в якій поєднуються сучасне програмне забезпечення, широкий спектр режимів сканування та різних режимів доплеру. Прилад південнокорейського виробництва і використовується для проведення УЗД досліджень органів черевної порожнини, нирок, сечостатевої системи, серця, поверхневих і глибоких судин, судин головного мозку, скелетно-м'язової системи, акушерсько-гінекологічних та інших органів. Технологія діагностичної системи забезпечує можливість проводити глибоку професійну діагностику на максимальну глибину сканування з високою якістю зображення. Новий апарат обслуговує до 20 людей в день, в залежності від складності діагностики.

З появою сучасного стаціонарного кольорового апарату ультразвукової діагностики ситуація в обслуговуванні мешканців району поліпшиться. Відтепер жителі району зможуть користуватись перевагами сучасного методу діагностики захворюваннь.

 

Читайте також