У одному із ліцеїв Вараша зміниться керівник

Директорка Вараського ліцею № 3 Наталія Петрівна Валюшко вийшла на заслужений відпочинок.

Про це повідомили у Вараській міськраді.

Міський голова Вараша Олександр Мензул, заступник міського голови Дмитро Стецюк, начальниця управління освіти Олена Корень і колеги привітали Наталію Петрівну з новим етапом життєвого шляху. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву та громадську позицію, вагомий внесок у розвиток освіти міста жінку відзначили грамотою виконавчого комітету Вараської міської ради та грошовою винагородою.

Валюшко Наталія Петрівна розпочала свій трудовий шлях у 1980 році з посади вчителя початкових класів Сваринівської початкової школи Володимирецького району. У вересні 1993 року жінку призначили на посаду вчительки історії Кузнецовської ЗОШ № 3, у вересні 2001 року - перевели на посаду заступниці директора з навчально-виховної роботи. У вересні 2003 року Наталія Петрівна розпочала працювати на посаді директорки Вараського ліцею № 3 (на той час Кузнецовської ЗОШ № 3).

"Дякуємо Наталії Петрівні за працю та відповідальність. Її внесок у розвиток освіти неоціненний. Бажаємо їй злагоди та натхнення у всіх подальших життєвих пошуках та планах. Нехай цей новий життєвий етап буде сповнений щастям і задоволенням", - ідеться в повідомленні наприкінці.

Читайте також