У Рівненській області малозабезпечені сім`ї отримали благодійну допомогу

Мешканка Рівненської області Tetiana Magerovska‎ опублікувала пост у Фейсбук-спільноті про те, що за минулий тиждень благодійники відвезли допомогу у 4 малозабезпечені сім'ї.

"Кожна сім'я - це окрема історія...В деяких випадках можливо щось виправити, допомогти, підтримати, але, нажаль, є просто безвихідні ситуації, коли батьки ведуть аморальний спосіб життя і на перше місце ставлять інші пріоритети, ніж виховання дітей. В таких сім'ях ще зовсім юнні діти, поводять себе, напрочуд, по дорослому, беруть на себе відповідальність за своїх менших братів і сестер, допомагають і доглядають за ними", - розповідає пані Тетяна.

Допомогу отримали сім'ї з смт Рокитне. Благодійники зібрали продукти, одяг та іграшки, які передали дітям та батькам, які того потребують.

"Коли віддавали пакети з продуктами, побачили, що зіпсувався хліб, хлопчик з однієї з сімей сказав:"я заберу цей хліб, в мене собачка дома. Бути ЛЮДИНОЮ - це з дитинства...", - ділиться активістка.

Збір благодійної допомоги продовжується. Координати: смт.Рокитне, вул.Піонерська (центральна бібліотека)або с.Рокитне, Церква.

Читайте також