У рівненському гуртожитку ремонтують електромережу (ФОТО)

фото - Фейсбук

Працівники «Рівнеобленерго» відновлюватимуть електропостачання мешканцям гуртожитку на вул. Безручка, 3. Про це повідомляє у своїй спільноті у Фейсбук Рівнеобленерго.

Такої домовленості досягли директор технічний «Рівнеобленерго» Віктор Красінський, заступник міського голови м. Рівне Олексій Хмілецький та представники «Рівнеоблводоканалу».

Мешканці гуртожитку «Рівненського центру професійно-технічної освіти сервісу та дизайну» залишилися без електрики внаслідок пошкодження кабелю. Роботи проводили працівники «Рівнеоблводоканалу» для ремонту каналізаційного колектора. 

Попри те, що пошкоджена кабельна мережа перебуває на балансі гуртожитку закладу освіти, енергетики, враховуючи складність робіт, взялися за відновлювальні роботи. «Рівнеоблводоканал» проведе підготовчі роботи. Адже складності ремонту додають погодні умови, глибина котловану, необхідність визначення місця пошкодження.

Робітники сподіваються, що до кінця дня спільними зусиллями вдасться відновити електропостачання мешканцям багатоповерхівки.

Читайте також