У Рівнераді спростовують інформацію про тендер на ремонт "Тойоти"

У Рівненській облдержадміністрації сьогодні повідомили результати аналізу тендерів громад Рівненщини. Серед закупівель зазначили і тендер на ремонт автомобіля Toyota Camry за 238 тисяч гривень.

Втім, на сторінці Рівненської міської ради цю інформацію спростували та зазначили, що тендер було опубліковано через технічну помилку:

"Сьогодні у соціальних мережах було оприлюднено інформацію про проведення Рівненською міською радою тендерної закупівлі на ремонт одного зі службових автомобілів.

Ця інформація не відповідає дійсності.

Згаданий тендер був оприлюднений працівником через технічну помилку 19 березня, а вже 20 березня 2024 року був скасований у зв'язку з відсутністю потреби в проведенні такої закупівлі. Ця інформація відображена в системі електронних закупівель".

Начальниця відділу внутрішнього аудиту ОДА та членкиня робочої групи «Прозорість і підзвітність» Лариса Ковбасюк прокоментувала ситуацію:

"Рівненська ОДА подає інформацію про усі оголошені процедури закупівель. В інформації йдеться, що міська рада розмістила оголошення про замовлення ремонту . Тобто воно залишається у базі Прозоро. Поряд з цим, місцеві органи влади мають право вносити зміни щодо подальших потреб у закупівлях. Що було і зроблено. Ода і надалі буде моніторити ситуацію, оскільки у коментарях оголошення зазначено, що процедуру перенесено на інший термін".
 

Читайте також